14. syyskuuta 2015

Poliittiset impotentit johtamassa Suomea?

Poliittiset impotentit johtamassa Suomea?

Lasten tulevaisuus uhattuna, tämä näyttää yhä todennäköisemmältä päivä päivältä.

Jos joku ei tätä tiedosta, niin syy  on yksinkertainen – hyvinvointi on tappanut kaiken järjellisen ajattelun ja tämä on joillakin  jo syvällä  periytynyt toisessa sukupolvessa.

Nyt näyttää  aivan selvältä -  hallitus on täysin toimintakyvytön ja demoralisoitunut  median ja laittoman turvapaikkavyöryn edessä.

Kun media ja koko suvaitsevaistokoneisto  stalinistien tavoin huutaa rakkautta ja monikulttuuria. Suomeen on vyörymässä suhteellisen turvallisilta alueilta nuoria miehiä paremman elämän toivossa, pääosin Irakista. Joukossa on selvästi havaittavissa ääriaineksia.  Heille ei kelpaa   turvalliset maat, kuten Serbia ja Turkki .  Tämä on tosiasia. Serbian viranomaiset ihmetteli kun ainoastaan 14 turvapaikanhakijaa on ilmoittanut viranomaisille hakevansa turvapaikan. Moni turvapaikanhakijoista saapumisen jälkeen on myös yllättynyt, miten köyhältä vaikutta  Saksa ja Ruotsi, mutta tätä ei toimittajat kerro kansalle. Suurimmalla osalla turvapaikanhakijoista on kieroutunut käsitys länsimaiden hyvinvoinnista.  Tämän voi todeta lukuisten itäeurooppalaisten toimittajien tekemisissä uutispätkissä.  Suomalainen media on hirviö joka jatkaa  vääristyneen maailmankuvan luomista,  joka on pitkällä aikavälillä  on tuhon tuomittu. Kun asioissa edetään tarpeeksi pitkälle, mikään  yhteiskuntajärjestys ja luottamus ei ole korjattavissa ennalleen.

Toimintakyvyttömyys koskee myös  virkakoneistoa, joka vastaa kansalaisten turvallisuudesta.  Koko  järjestelmää on  täysin avuton tekemään päätöksiä.   Poliittisten virkanimitysten ja "hyvän elämän"  vaikutukset alkavan näkymään näiden virkamiesten toiminnassa.  Laittomien turvapaikanhakijoiden vyöry on kiihtynyt viime päivinä ja tällä hetkellä, vuosivauhti on 180 000 henkilöä.

Nyt kun Saksa on päättänyt ottaa rajatarkastukset käyttöön.  Sipilän rikollinen temppu  missä hän  tarjosi omakotitalon  turvapaikanhakijoille on mennyt monissa Lähi-Idän maissa kirkkaasti perille. Rikollista oli myös Stubbin ja Orvon  esiintymiset julkisuudessa turvapaikanhakijoiden joukossa, missä nämä toivotettiin tervetulleiksi.  Jos ministereillä oli henkilökohtainen vakaumus asiassa, tämän olisi voinut hoitaa ilman populismia, medialta piilossa.   Vyöry  tulee kiihtymään entisestään. Nyt on liikkunut arvioita, että jopa 6000 laitonta turvapaikanhakijaa voi tulla Suomeen tällä viikolla, tarkoittaa tämä vielä isompaa määrää vuositasolla. Pelkästään Tornioon on eilen tullut 500 henkilön miesjoukko.  Ruotsista on raportoitu, että tulossa kohti Suomea on vielä isompia ihmisjoukkoja, pääasiassa nuoria miehiä.

Mitä tekee  sisäministeri Petteri Orpo ja hänen  lähimmäiset alaiset -  he  jakavat sisäministeriön  FB-sivuilla koiran kuvia ja poistaa sivuilta huolestuneiden kansalaisten viestejä, koska nämä viestit ovat heidän mielestä epäkorrektit. Koirat on kivoja , mutta jos  tässä tilanteessa sisäministeriön sivuilla jaetaan  pääasiassa mokutusmateriaalia, koirankuvia ja poistetaan huolestuneiden kansalaisten lähettämiä viestejä. Jotain on pahasti pielessä, kun samalla  tuhansia paperittomia miehiä vyöryy kiihtyvään tahtiin maahan.  Nämä miehet  tulevat nopeasti pettymään ja aiheuttamaan tulevaisuudessa vakavan turvallisuusuhan jokaiselle kansalaiselle.
Yleisradion nettisivuilla poliisi joka vastaa ulkomaalaisasiosta  näytti täysin  avuttomalta ja oli kommentoinut näin:

– Rajalla ei ole ollenkaan kontrollia, joten emme voi tietää määriä, sanoo komisario Arvo Mäntykenttä Helsingin poliisista. Mäntykentän mukaan poliisilla ei ole myöskään tietoa, kuinka kauan ja missä maahantulijat liikkuvat Suomessa ennen ilmoittautumistaan viranomaisille esimerkiksi Helsingissä.

– He majailevat sukulaisten ja tuttavien luona ja tulevat vasta sitten ilmoittautumaan.
Mäntykentän mukaan asiantila ei huolestuta poliisia eikä ole viranomaisille mikään ongelma.
Niin kauan kuin eivät tee pahojaan, niin poliisi ei ole kiinnostunut heistä

Poliisiin mielestä tässä ei ole mitään ongelmaa. Euroopan läpi tulee paperittomia miehiä  jotka tulee laittomasti Suomeen,  nämä esimerkiksi riistävät  joltain hengen tai tekevät raiskauksen ja kukaan ei tule tietämään edes teorian tasolla kuka on voinut syyllistyä rikokseen. Koska EU:n alueella on tuhansia henkilöitä joita kukaan ei ole rekisteröinyt yhteenkään EU maahan.


Suomessa on  noin 7500 poliisia. Jos vakavassa kriisitilanteessa, mihin ollaan väistämättä menossa näillä eväillä,  jokainen, myös toimistossa istuva  poliisi hälytetään  työvuoroon  8-tunniksi, ilman vapaapäiviä,  ja tästä vähennetään sairaslomalla olevat ja huonokuntoiset. Tarkoittaa tämä, että saadaan 2000 poliisia koko maahan jatkuvaan valmiuteen 24/7  lyhyeksi aikaa.  

Kun järjestyshäiriöitä alkaa esiintymään laajemmin,  ja vastassa on tuhansia tyytymättömiä miehiä jotka  saavat kaiken lisäksi kannatusta muualta Euroopassa. Kukaan ei enää pysty turvaamaan  kansalaisen turvallisuutta siinä vaiheessa. Tilanne voi eskaloitua kaaokseksi todella nopeasti.

Kansalaisten on ryhdistäytyvä ja päättäjille   on annettava selvä viesti. Kansa ei HYVÄKSY tätä.  On toimittava ja estettävä kaikin keinoin laittomien turvapaikanhakijoiden tunkeutuminen maahan välittömästi.  Raja-aluieilla on julistettava tarvittaessa hätätila, kuten Makedoniassa oli  tehty joku aika sitten ja Unkarissa on viime päivinä laitettu sotilaat rajalle ja rakennettu korkeata aitaa.

Järjestys on palautettava Suomeen välittömästi.

Viestiä  näille päättäjille:

Juha Sipilä, Petteri Orpo, Alexander Stubb, Timo Soini.

Yhteystiedot otettu päättäjien nettisivuilta.

Juha Sipilä
juha.sipila(at)eduskunta.fi
p. 0400-284774

Valtioneuvoston kansliassa:
Poliittinen erityisavustaja Riina Nevamäki p. 040 705 2593
Erityisavustaja Markus Lahtinen (talouspolitiikka) p. 050 491 3842
Erityisavustaja Anna-Kaisa Heikkinen (kansainväliset asiat, virkamiesavustaja) p. 0295 160 306
Erityisavustaja Janika Tikkala (eduskunta-asiat) p. 046 923 4386
Erityisavustaja Jari Haapiainen (EU-asiat) p. 040 756 4488
Hallinnollinen avustaja Ritva Larilahti p. 050 388 0015
Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)vnk.fi


Petteri Orpo
petteri.orpo@eduskunta.fi

ERITYISAVUSTAJAT
Ville Valkonen
Puh. 044 5672201
ville.valkonen(@)intermin.fi
Mikko Kortelainen
Puh. 050 3018334
mikko.kortelainen(@)intermin.fiAlexander STUBB
alexander.stubb(at)vm.fi
p. 0295 530 434
(Sihteeri Tiina Lehtonen)

Avustajat:
Olli-Pekka Heinonen, valtiosihteeri
Joonas Turunen, ministeriryhmän erityisavustaja
Talouspoliittisen erityisavustajan tehtävää hoitaa 15.6.–31.12.2015 Laura Manninen.
Suvi Aherto, erityisavustaja (viestintä)
Lauri Tierala, erityisavustaja (EU- ja kansainväliset asiat)
Hanna Kanti-Paul, eduskunta-avustaja


Timo Soini
timo.soini@eduskunta.fi

Ulkoasiainministeri
Raili Lahnalampi
Kabinettipäällikkö
puh. +358 50 550 7546
Riikka Taivassalo
Erityisavustaja (ml. media-asiat)
puh. +358 46 923 4581
Samuli Virtanen
Valtiosihteeri (Perussuomalaisten hallitusryhmä)
samuli.virtanen@vnk.fi
puh. +358 295 160420

1 kommentti:

  1. Meiillä maanpetturit ovat vallankahvassa ja heitä tukevan läpimädän propagandamedian sokaisema (ilmeisesti) suuri enemmistö ihmisistä on kuin teuraaksi vietävä lammaslauma, teurastajana hallitsematon maahantunkeutuja-massa ISIS-terroristeineen, jolle tarkoituksellisesti on avattu kaikki portit apposen auki – joillakin näennäistoimenpiteillä vain huijataan kansaa ja tosiasiallisesti ei tehdä mitään KOURIINTUNTUVAA tilanteen korjaamiseksi.

    Sitäkö varten runsaat 70 vuotta sitten lähes satatuhatta suomalaista uhrasi maamme puolesta henkensä ja moninkertainen määrä sai elinikäisen vamman Neuvostoliittoa vastaan taistellessaan jotta jotkut narsistis-psykopaattiset täysin selkärangattomat maanpetturit pääsisivät Super-Neuvostoliitto-politrukkeina nauttimaan Brysselin lihapatojen antimista?

    VastaaPoista