17. elokuuta 2015

Kirkkonummen vastaanottokeskus, missä haavoittuvassa olevat naiset ja lapset ovat?

Kirkkonummen uusi vastaanottokeskus

112 kommenttia:

 1. Tuohan on aivan kuin lasten kesäleiriltä. Ainut, että kesäleireillä on yleensä kännykän käyttö kielletty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kesäleireillä on lapsia ja naisiakin. mutta ei edes sotaa pakenevien joukossa näy lapsia ja naisia :?

   Poista
  2. Tokihan pakolaisella voi oma kännykkä tai tabletti olla. Eihän nuo mistään savimajoista tänne ole tulleet. Mutta miksi eivät ole puolustamassa kotimaataan? Odottavatko vain, että joku muu hoitaa homman? Vetelää sakkia. Heille voisi myös opettaa tapoja. Vierailulla ei sovi pitää jalkoja pöydällä.

   Poista
  3. Sinun nähdäksesi jokaisella Syyrialaisella on uusi Iphone? Tajuat kyllä itsekkin mikä tuossa on leikin nimi, ei tyhmyys saa olla mikään piilopaikka.

   Poista
  4. Sikäli jos ovat Syyriasta, he ovat rikollisia. Rintamakarkureita katsos.

   Poista
  5. Hesarista lainattua: On hyvin kyseenalaista kutsua esimerkiksi Syyrian sodasta pakenevia nuoriamiehiä karkureiksi tai pettureiksi, sillä vaihtoehdot ”jaloon” sodankäyntiin tai isänmaan puolustamiseen kyseisessä sodassa ovat vähissä. Palvellako diktaattori Bashar al-Assadin joukoissa, brutaalia Isis-järjestöä tai jotain muuta ihmisoikeuksiin piittaamattomasti suhtautuvaa ryhmittymää – siinäpä vasta kysymys.

   Poista
  6. Voisiko Helena ilmoittaa missä kuvissa on uusia iphoneja? Itse en tämän tasoisita kuvista näe onko tuolla 20€ androideja vai mitä miesten käsissä.

   Rintamakarkuri anonyymilta kysyn, kenen puolella heidän sinun mielestäsi kannattaisi sotia Syyriassa? Mikä on siellä sellainen porukka johon näiden selvästi länsimaista pitävien nuorten kannattaisi liittyä?

   Poista
  7. miten niin "selvästi länsimaista pitävien"? :D jos sä nyt jotain jaloa tekoa tuolla voisit tehdä ni päästäisit nyt edes ne perheen pienimmäiset ensimmäiseksi pois tuolta..mutta ei..ei nämä herrasmiehet! sitäpaitsi noi tollaset kommentit vaan kertoo enmän susta ei tästä tilanteesta..yritit sä sitten olla miten nokkela tahansa! ;)

   Poista
  8. näitä kavereita vielä osa porukasta kehtaa verrata ruotsiin paenneisiin sotalapsiin! :D

   Poista
  9. No sanotaan sitten että älypuhelimistä pitävien miesten.

   Eli missä porukassa heidän tulisi sotia Syyriassa?

   Poista
  10. Syyriassa on Damaskoksen yliopisto ja muut koulut täydessä toiminnassa Bashar al-Assadin ansiosta. Jos kaipaa maan entisiin aikoihin jolloin Syyriassa sai olla rauhassa niin kannattaa liittyä Bashar al-Assadin tukijaksi tai joukkoihin.

   Poista
  11. Entä jos omaan moraaliin ei sovi siviileihin kohdistetut kaasuiskut ja tynnyripommit? Otetaanko al-Assadin joukkoihin kurdeja, kristittyjä entä sunneja? al-Assad kuuluu alawite shiioihi, mitä ikinä se tarkoittaakaan.

   Poista
  12. hyvä yritys apina :D puhut mistä et tiedä... "al assad kuuluu alawite shiioihi" :DD alawiititteihin. miksi ei otettaisi kristittyjä niiden joukkoihin?? lainattua suoraan wikipediasta: "Islamintutkija Martin Kramerin mukaan alaviittien uskonto yhdistelee šiialaisuutta, kristinuskoa, gnostilaisuutta ja pakanauskontoja, ja sen ydin pidetään salassa, eivätkä alaviitit noudata islamin viittä pilaria, viittä velvollisuutta." pidä sinä vitun vihervassari se turpasi kiinni. äläkä enään yhtään yritä mamuttaa suomea. koittaisit edes vähän tutkia asioita :D

   Poista
  13. Ihan ensin on pakko sanoa että en ole poliittisesti sitoutunut ja tyylisi keskustella on vähän ikävä. Ei ole mitään syytä heitellä "apinoita" ja "vihervassareita", se ei vie tätäkään jutustelua mihinkään. Syystä kyllä ripitätä minua siitä että en tiennyt mistä puhuin, laitoin tuon "alawite shiioihin" aivan liian nopean googletuksen jälkeen.

   Kiitos sinulle siitä että tekstissäsi oli mukana myös faktaa, nyt ymmärrän vähän enemmän tuota uskonnollista puolta.

   Mutta mitä ajattelet tuosta al-Assadin joukkojen moraalisesta puolesta?

   Jos vain listoja tuijottaa niin voisi olettaa tuolta jokaiselle löytyvän jonkun porukan. Mutta hankala sanoa jäisikö sitä itse sotimaan jonkun toivottoman porukan kanssa vai lähtisikö karkuun. Suomen puollustaminen on useimmissa ajateltavissa kriiseissä selvyys itselle. Sisällissota voisi olla kova paikka, olisi sitten se kapinoiva porukka tämä sinun "vihervassarit" tai Saamelaiset niin en tiedä kuinka mielekästä olisi lähteä sotimaan.
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_armed_groups_in_the_Syrian_Civil_War

   Poista
  14. Kristittyjä taistelee al-Assadin ja oppostion joukoissa.
   Sunnit ovat kokonaan oppostion joukoissa (mm. Isis)
   Kurdit ovat oma joukkonsa.
   Mitä ryhmää mahtavat nämä Kirkkonummelle majoitetut edustaa? 60% Syyrialaisista on sunneja.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Sectarianism_and_minorities_in_the_Syrian_Civil_War

   Poista
  15. Naiset ja lapset ei pääse lähtemään yhtä helposti. Usein lähtee isä joka ensin vie perheen turvallisempaan paikkaan naapurimaahan/sukulaisille tms. (väliaikaisesti) ja pyrkii hakemaan sitten kun pystyy. Joskus onnistuu, usein ei, ja perhe kuolee pommituksiin vaikkapa naapurimaassa. Rahatkaan ei riitä kovin pitkään oleskeluun jos isä ei tienaa matkalta lisää. -Raiskausten ja kidnappausten uhka saa naiset ja lapset pysymään kotimaassaan. On kunniallisempaa kuolla kotona..

   Poista
  16. Ai mitä ryhmää edustavat nämä? haluaisivat edustaa kunnollista työssä käyvää kansalaista.. miksi pitäisi kuulua johonkin joukkoon joka sotii. Moni ei kuulu mihinkään niistä..

   Poista
 2. katoppas perkele, kaikilla älypuhelimet ym. Kyl nää on just niitä hätää kärsiviä naisia ja lapsia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos suomalaiset lähtisivät sisällisotaa pakoon niin he varmaan jättäis älykännykkänsä kotiin ja ottaisivat resuimmat vaatteensa mukaan? Vai olisiko se sittenkin just toisinpäin? Kyllä on ahdas ajattelumaailma joillakin...

   Poista
  2. Äläpä muuta! Se on ahdasta kun ei olla koskaan käyty Tallinnanlaivaa pidemmällä tai luettu muuta kuin Aku Ankkaa. Nää luulee, että koko muu maailma asuu kakkamajoissa, kun eivät mistään mitään ymmärrä.

   Ne luulee myös, että jos omistaa älypuhelimen, ei voi olla hengenvaarassa, koska Isis valikoi, että ei tapetakaan tota jolla on älypuhelin? Tai, että hyvätuloiset ylipäätään eivät voi olla hengenvaarassa? En tiedä. Logiikka on ainakin näille tuntematon käsite.

   Poista
 3. Punamekkoisia tyttösiä paikka piukassa... Itävallan tiedustelupalvelu on saanut selville että yhdysvallat maksavat näiden matkat välimeren yli... tarkoitusperiä voi tietysti vain arvailla, mutta sisäiset ristiriidat heikentävät EU:ta mikä hyödyttää USA:ta. Toiminnalla voidaan myös lietsoa sotaa ja asekauppiaat kiittävät, näistä aiheutuvat ongelmat vievät myös mediassa ja ihmisten mielissä huomion pois TTIP sopimuksesta mikä on käytänössä ensiaskel valtioliittoon USA:n kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Israel s lopullinen maksaja taitaa olla.Bulvaanin kautta toki.

   Poista
  2. Jännää että maksavat matkat eurooppaan.. Mikseivät ota näitä itse?

   Poista
 4. Kaikista hädän alaisimmat naiset ja lapset... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... ovat Helsingissä.

   Poista
  2. ...Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella jota nämä sodan kauhuja kokeneet pian ahdistelevat pimeillä poluilla.

   Poista
 5. Ihan sama meno Ruotsissa ja koko ...vetin Euroopassa. Sairas ja korruptoitunut maanosa. Erityisesti Eurooppalainen media, pl Englanti.
  Ruotsin vuosi sitten poistuneen pääministerin johtoidea oli syöstä hyvinvointivaltio alas. Työvälineenä hän käytti maahanmuuttoa. Ja Suomessahan katsotaan tarkkaan mallit Ruotsista.
  Tuossa yhteenvedettynä tämän paikallisvihamielisen sadistin työuran johtoajatukset. Itse seurasin ihan livenä kahdeksan vuotta tätä kehitystä. Tänä aikana Ruotsi viimeistään on syösty rikolliseen kierteeseen jossa väkivaltaisimmat yksilöt jatkossa tulevat säilymään.

  http://www.friatider.se/reinfeldts-plan-med-invandringen-att-krossa-v-lf-rden

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumsummarum. Tässäpä hiukan iltalukemista; Maffia Krig (ett reportage), kirj. Tobias Barkman ja Joakim Palmkvist (A. Bonniers förlag). Kirja on karua luettavaa. Malmön tietyillä kaduilla paikalliset maksavat rikollisille (pääasiallisesti syyrialaisia) tullin, jotta saavat rauhassa käydä asioillaan. Pahonpitelyt ja raiskaukset ovat arkipäivää. Palokunta ei uskalla mennä sammuttamaan tulipaloa lähiöön ilman kahta poliisiyksikköä. Tämä on totta pikapuoliin myös meillä ja lähempänä kuin kukaan uskookaan.

   Poista
 6. VOIHAN VITTU.....PELKASTÄÄN NAAMAVÄRKIN PERUSTEELLAHAN NÄKEE ETTEI NUO OLE MITÄÄN $O(N)TAA PAK€N£VIA "PAKOLAISIA"....

  PAKOLOISIA NUO KOKO PASKA JOUKKIO....PARIA LUKUUNOTTAMATTA..!!!!..

  NUOHAN EI OLE VITTU NÄHNEET "HÄTÄÄ" (PELKOA) PÄIVÄÄKÄÄN ELÄMÄSSÄÄN.....

  SILMISTÄHÄN SEN NÄKEE...!!!!!.. (PARIA LUKUUNOTTAMATTA..!!.)

  VastaaPoista
 7. Hätää kärsinyt olisi kiitollinen vähästäkin eikä ylimielinen asenteeltaan ja rento olemukseltaam! Rasistista meitä suomalaisia kohtaan, että perinteinen Suvivirsikin kielletään, mutta näille rakennetaan moskeijoita, eikä se yksi tule riittämään!! Niitä tarvii sen jälkeen olla joka niemessä ja notkelmassa!! Virolaiset työmiehet häädetään soluasunnoistaan, että nää elätettävät luuserit saa asunnot!! Erinomaista talouspolitiikkaakin Suomelta ja päättäjien takana olevilta kukkahattu tädeiltä!! Nämä nuoret miehet on lähteneet sotaa pakoon, naiset ja lapset ovat jääneet taistelemaan isänmaansa puolesta!! Sairasta, koko touhu! Ei järjen häivääkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulutettua joukkoa rähinään ja odottelevat millon käsky käy.... katuväkivaltaa sun muuta kantaväestöä kohtaan... ikävä näin sanoa mutta se lienee totuus. Mielellään ottaisi oikeasti pakolaisia sodan jaloista.

   Poista
  2. Nämä ovat yleensä koko suvun rahoittamia projekteja. Suvun nuoret miehet tulevat ensimmäisenä, jonka jälkeen seuraa perässä koko suku. Eli nyt Suomen kansa avaa auliisti kukkaronsa ja tinkii eläkkeistään sekä saavutetuista eduistaan, jotta saadaan murua tämän roskajoukon rinnan alle.

   Poista
 8. Sitten kun sais vielä napattua kuvia kuinka kaverit vaan röyhkeästi kävelevät ihmisten pihoilla kieltokylteistä huolimatta.

  VastaaPoista
 9. Säälittävää katsottavaa kun ovat noin hätää kärsimässä! VOI SAATANA POMMIA VAAN PERÄÄN JA NÄKEMIIN!

  VastaaPoista
 10. Mukava näin veronmaksajana kustantaa noiden tupakat ja muut ajantappamiseen tarkoitetut tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ne oluet sekä pelikengät, proteiinijuomista puhumattakaan (tapaus Fahad, 17 v.!!!).

   Poista
 11. Voi elämä näitä luusereita. Ja tätä suomea. Suomi on muutenkin ihan syvällä suossa, jaetaan Kreikalle rahaa ja palvotaan näitä ääliöitä. Kuitenkin leikataan vanhuksilta, sairailta, lapsilta, perheiltä jne. Niiltä jotka todellisuudessa sitä kaipaisi, apua(!) jota nämä hyväksikäyttäjät saavat!
  Onko joku asia suomessa pielessä? NO ON! En ymmärrä miksi näitä hyväksikäyttäjiä palvotaan? Siksi varmaan lapsilisästäkin otettiin pois että saadaan merkkipaita yhdelle hyväksikäyttäjälle. Vanhusten hoidosta tiristetään, että tuollanen hyväksikäyttäjä saa uusimman älypuhelimen! VOI VITTU OIKEESTI!
  Ja suomen "päättäjät" rikastuttavat tätä suomen maata näillä ihanilla valtion hyväksikäyttäjillä. Ai että sentään!
  Mitä jos ne avaisivat vihdoin silmänsä ja laittaisivat menolipun syvälle noiden ahteriin ja palauttaisivat ne sinne mistä tulivatkin. Miksi niille pitää hankkia uusimmat vaatteet ja puhelimet ja antaa asunto ilmaiseksi kun meille suomalaisillekaan ei anneta?
  Olen perheellinen. Ostan vaatteet kirpparilta tai osamaksuna kun ei ole rahaa. Puhelimet ostan osamaksulla, ne halvimmat. Laskujen jälkeen jää rahaa sen verran että loppukuusta syödään puuroa viikko...Lapset saavat puuron lisäksi leivän ja maidon sekä leikkeleen ja vihanneksia.
  Miksi? No kun on tiukkaa taloudessa ja joudun ostamaan kuukausittain vielä kasan lääkkeitä. Se miksi syön lääkkeitä ei kuulu tänne, mutta jokaisen maksan itse...ihan näistä pienistä tuloista. Mielelläni minäkin ottaisin lapsille hienot vaatteet, komeat puhelimet ja itselleni kunnon terveydenhuollon...
  Mutta on se hyvä että näitä turvapaikanhakijoita(lue hyväksikäyttäjiä) ei hemmotella turhaan vaan joutuvat elämään melko karua elämää suomessa...kuten me alkuperäisetkin suomen kansalaiset!
  Ei kun miten se meni noin omasta mielestä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei turvapaikanhakijoiden tarvitse syödä vihanneksia ja kaurapuuroa eikä maksaa lääkkeitään. Pakolais-status takaa mukavan asunnon ja täyden ylläpidon. Tunnen somaliperheen, joka ollut jo yli kymmenen vuotta suomessa Helsingin Kivikossa. Vanhemmat eivät puhu sanaakaan suomea, heidän 18v. muotikuteissa kulkeva prinsessansa ajoi ajokortin, jonka sosiaalitoimi maksoi kokonaisuudessaan. Perheen poika istuu Keravan vankilassa pahoinpitelystä :) Meitä kusetetaan rankasti!

   Poista
 12. Siis mitä noi rintamakarkurit ja käpykaartilaiset tuli tänne Suomeen tekemään?
  Moniko on töissä ja maksaa veroja vuoden tai viiden vuoden kuluttua?
  VMP.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa syyrilalaiset on muissa maissa todettu varsin työteliäksi, jos nyt oikeasti haluat yhtään silmiäsi avata... Ja sitten siitä rintamakarkuruudesta... On hyvin kyseenalaista kutsua esimerkiksi Syyrian sodasta pakenevia nuoriamiehiä karkureiksi tai pettureiksi, sillä vaihtoehdot ”jaloon” sodankäyntiin tai isänmaan puolustamiseen kyseisessä sodassa ovat vähissä. Palvellako diktaattori Bashar al-Assadin joukoissa, brutaalia Isis-järjestöä tai jotain muuta ihmisoikeuksiin piittaamattomasti suhtautuvaa ryhmittymää – siinäpä vasta kysymys.

   Poista
  2. Naiset on jätetty Isiksen seksiorjiksi ja lapsista tehdään martyyreja. "voimavara" lähti pakolaisiksi. Lähi-idässä nainen on samassa asemassa kuin koira... Niin ensin pitää oppia kieli, oppia talontapoihin (Todella vaikeaa) , opiskella ammatti jne. käytännössä aloittaa nollasta! Tämä kaikki maksaa veronmaksajille, eikä ole takuita että työllistyy ikinä.

   Poista
 13. Olisit nyt ottanut kunnon ryhmäkuvan, eikä tuollaista epämääräistä räpsimistä hihansuusta. Reilumpaa kaikille!
  Anyway, point taken.

  VastaaPoista
 14. kaikesta näkee mitä varten ovat täällä ja mitä ovat pahimman luokan nilkkejä oma perse on tärkein viis veisaavaat oman maan naisten ja lasten hyvinvointi pääasiallisin tarkoitus on saada suomalainen nainen nakitettua että saatais pysyvä oleskelupaikka

  VastaaPoista
 15. Onko nämä nyt saaneet haleja ja pullaa, lastenvaatteita ja leluja unohtamatta?

  VastaaPoista
 16. Tuohan on kuin urheilujoukkue, missä helvetissä on ne jotka ovat hädässä?? Versacen paitaa, Puuman lenkkareita, I-podeja ..ei jumalauta, jos joku saa noista väännettyä pakolaisen niin hoitoon välittömästi sellainen tyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo IPhonet ovat kyllä suomalaisesta kaupasta.

   Poista
  2. Mistäs tiiä mikä puhelin on kyseessä ja mistä ostettu? Onko todisteita. Mä en kylläkään nähnyt YHTÄÄN ipodia tms, näin vain älykännyjä jota saa jopa alle 50e.

   Poista
  3. Ei pakolaisuus aina johdu köyhyydestä tai nälähädästä! Jos itse joutuisit syystä tai toisesta lähtemään maanpakoon, niin mitäs ottaisit mukaasi? Lankapuhelimesi? Jättäisit sun Adidakset tai Niket kotiin ja laittaisit ne vanhimmat lenkkarit jalkaan. Kannattaa myös muistaa, että ulkomailla aika paljon on myös feikkituotteita, joten "Versacen-logo" paidassa nyt ei kerro kenestäkään yhtään mitään.

   Poista
  4. Tiitu älä nussi pilkkua....fakta on se, että noi ei ole hätää nähnytkään.
   Meneppä katsomaan kuvia ja videota niistä jotka ovat oikeasti sorrettuja....jätkät raapii muniaan ja lätkii selfietä nettiin. Jalat pöydällä ku olis hotellin aulassa drinkillä. Saatanan kusettajat jalkapuuhun joutasivat kun ovat jättäneet lapset ja naiset pedon syliin.

   Poista
 17. On se niin helvetin surullista mihin tätä maata viedään, melkein voi sanoa että Suomi sellaisena kuin olemma sen oppineet tuntemaan häviää muutamassa kymmenessä vuodessa.

  Elintaso laskee.

  Kaikenlaiset ongelmat lisääntyvät, niin taloudelliset kuin sosiaaliset.

  Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikeilla.  VastaaPoista
 18. Nuoria miehiä melkein 100%.Nuillako sillä kehitysmaissa pahin hätä on?
  Suomesta nuoret miehet meni rintamalle sodan aikana,ei ne lähteneet afriikkaan pakolaisiksi.

  VastaaPoista
 19. Eikös Suomen rajavartiolaitos joutaisi turhana lakkauttaa kun maahan tulee muutamassa viikossa 5000 paperitonta seikkailijaa. Tietenkin Ruotsista, vai onko Suomesta Syyriaan ja Somaliaan avattu paperittomat suorat lennot?
  Talaisin vaan Haaparantaan mistä ovat tulleetkin.

  VastaaPoista
 20. Voi Helvetti ! Kyllä meni maku tästä suomen ja helvetin hyysäys maasta ! siis suorastaan paskaa täää !

  VastaaPoista
 21. EI JUMANKAUTA, JOO JA SOSSU MAKSAA KÄNNYLASKUT KU SOITTELEVAT TIETTY KOTIMAAHANSA JOUTESSAAN.. SIIS KÄNNYLASKUTKIN.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei toimeentulotukeen kyllä korvattavaksi kuulu puhelinlasku, eikä uuden puhelimen hankintakaan. Saatika tabletin. Ei suomalainen työttömäksi jäänyt ainakaan näitä saa, koska toimeentulotuen perusosan pitää kattaa nämä. Kohtuullisen sähkölaskun saa tiettyyn rajaan asti perusosan päälle korvattuna. Vai onko mamuille eri säännöt jotka eivät perustu toimeentulotukeen?

   Poista
  2. Puhelinliittymän saa Suomessa virallisesti (oleskelulupa) viimeiset kaksi vuotta asunut henkilö, jolla on henkilöllisyyden todistava virallinen asiakirja (passi, henkilökortti). Turvapaikanhakija ei liittymää saa avattua. Prepaid-liittymän saa jokainen ärrältä, ihan rahaa vastaan.
   Sossu ei maksa kenenkään puhelinlaskua.

   Poista
 22. Onhan tuo hiukan oudon näköistä, mutta on seikkoja, jotka selittävät tätä ilmiötä.
  1) Aivan köyhimpien on paikoin mahdotonta päästä näin pitkälle pakomatkalle. Tämä johtuu korruptiosta, rikollisuudesta jne.
  2) Isis ei riehu enää vain Syyrian köyhimmissä osissa vaan on edennyt myös Mosulin kaltaisiin suurempiin kaupunkeihin, sekä vauraaseen ja muuta Irakia sivistyneemmille kurdialueille(jos jostain haluaa maahanmuuttajia, niin Kurdistaniasta löytyy niitä ''parhaitaää)
  3) Stereotypioiden mukaan Lähi-Idässä ei ole puhelimia ja hienoja vaatteita - Väärin kyllä löytyy varsinkin aiemmin mainitsemastani Kurdistanista ja isommista kaupungeista.
  4) Maahanmuutto on usein miespainotteista - perheen pää parhaimpana tulon lähteenä lähtee tienaamaan rahoja, joilla tuoda loppu perhe maahan.

  Kyllähän noista monet saattavat vaikuttaa ja pari varmasti onkin nuoria häikäilemättömiä ylimielisiä opportunisteja, joita kukaan ei halua, en edes minä. Ymmärrän ja jaan huolenne. Mutta halusin nämä tuoda julki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurdeilla on jokaisella pakkauksesta otettu iphone..Muuten hyvin selitetty.

   Poista
  2. Ihan varmasti on juu. Et usko itsekään. Tai sitten et erota eri iphone-malleja toisistaan

   Poista
  3. Itse en kuvista tunnista mitä kyseiset puhelimet ovat. Uusi android dx.comista maksaa 38€ postikuluineen, käyttynä näitä saa varmaan maasta kuin maasta 10eurolla. iPhonetkin käytettynä suomessa ~50€ luokkaa, jos ovat tulleet euroopan halki niin näitä on varmasti vielä halvemmallakin.

   Perus henkka-maukka farkut ei myöskään kovin paljoa maksa.

   Blogin kirjoittajan ajatukset (facebookissa) siitä että tästä ei mediassa puhuttaisi on melko omituisia, tämähän on ollut pari päivää "pääuutinen".

   Poista
  4. Kurdit ovat siitä hassua sakkia lähi-idän alueella että tappelevat vastaan naisia myöten (hatun nosto). Isis ei valtaa alueilta missä kurdit pitävät jöötä. Esim. BBC dokumentissa seurattiin kurdi poliisipäälikköä Irakissa joka jäi kourallisen sotilaiden ja muiden kurdi poliisien kanssa taistelemaan Isistä vastaan. Irakin uudelleen koulutettu armeija pötki pakoon pakolaisiksi eurooppaan sillä välin kun miehet jäivät puolustamaan kaupunkia.

   Dokumentti on myös esitetty kesällä Ylen toimesta.
   Lähde: http://www.bbc.com/news/magazine-29570920

   Poista
 23. Eiköhän noiden kuvissa olevien "pakolaisten" turvapaikkahakemukset hylätä lähes poikkeuksetta. Siihen vain menee aikaa, joten saavat pojat viettää sillä välin ilmaista kesälomaa Suomessa.

  VastaaPoista
 24. Kaikki nimet muistiin, ketkä tätä kansanvaihtoa edistävät ja siihen osallistuvat.

  VastaaPoista
 25. Ja nyt on Afrikan ongelmat pelastettu kun nämä työikäiset terveet miehet on otettu Suomeen. Ei näitä varmaan enää lisää tule- eihän? On se mielenkiintoista, että enemmistä suomalaisista ei halua elintasopakolaisia, mutta silti niitä otetaan tänne äänekkään vähemmistön siunauksella. Onko yksikään maa selvinnyt ilman ongelmia näistä maahanmuuttajista. Miksi pitää väkisin sekoittaa totaalisen eri kulttuureista olevia. Se on kuin sekoittaisi öljyä ja vettä. Ei onnistu ja tuloksena koko sekoitus on pilalla.

  VastaaPoista
 26. Miltä sotaa pakenevan ihmisen sitten pitää näyttää? Ei sotaa pakeneva tarkoita köyhää ihmistä. Turvapaikkajärjestelmän tarkoitus ei ole ratkaista köyhyyden ja konfliktien ongelmia, vaan tarjota viimekätistä suojaa ihmisille, jotka eivät voi palata kotimaahansa.


  YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan noin puolet sen mandaatin alle kuuluvista pakolaisista, turvapaikanhakijoista, maan sisäisistä pakolaisista, kansalaisuudettomista ja paluumuuttajista on naisia. Länsimaihin tulevista turvapaikanhakijoista miehet ovat kuitenkin enemmistö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups. Onko Suomi lähin sodaton ja vainoton maa, ja miksei muslimeja ensisijaisesti lähetetä muihin lähempiin rauhallisiin muslimimaihin? Siinä sitä pohdittavaa ihmisoikeusjulistuksen näkökulmasta, sillä vastaanottajamaan kansalaisten oikeuksia poljetaan tässä taas kerran oikein olan takaa.

   Poista
  2. Sama toistuu taas ja yhä uudelleen, naisia ja lapsia muka!! Montakohan näistäKIN on ISIS -soluttautujia?

   Poista
 27. Asia vaan on niin että miehetkin ovat turvapaikanhakijoita siinä missä naisetkin. Terveet ja sairaat, nuoret ja vanhat. Jokaisella ihmisellä on oikeus olla osallistumatta sotaan ja pyrkiä pois lainsuojattomalta sota-alueelta, jossa ihmisarvoinen elämä ei ole mahdollista. YK:n lainsäädännön mukaan.

  Suomessa vallitsee yleinen asennevamma jonka asevelvollisuus on tänne juurruttanut että kansalaisilla olisi velvollisuus kuolla isänmaan puolesta. Suomi on saanut toistuvasti nootteja YKn ihmisoikeusasiamiehiltä liittyen maanpuolustuskäytäntöihin, mm. siviilipalveluksen luonteeseen ja totaalikieltäytyjien kohteluun.

  Se miksi pakolaiset useammin ovat "terveitä" miehiä johtunee siitä, että sairaat, pienet ja heikot kuolivat matkalla.

  T: Yksi töissäkäyvä oikeistolainen kantasuomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kehut itseäsi kantasuomalaiseksi niin kerroppa kuka tämän suomen sulle taisteli? Eipä se ihmisarvoista elämää sillonkaan ollut kun veteraanit taisteli sinuki perseen alla olevan maan meille suomalaisille eikä siinä kysytty haluatko vai et. Oikeus oli puolustaa Suomea!

   Poista
  2. "pyrkiä pois lainsuojattomalta sota-alueelta" - mutta MINNE? Onko sieltä katsottuna juuri meidän maamme se *LÄHIN* ja kuinka se ihmisoikeusjulistus (eikä mikään lainsäädäntö) sanookaan sen YHTÄ tärkeän asian: jotta haitoilta vältyttäisiin ei tule sekoittaa kulttuureja ja uskontoja jotta kohdemaassa vältyttäisiin konflikteilta. Lisäksi islam ei ole sopeutunut koko olemassaolonsa historian aikana muualle kuin muslimimaihin - ei kertaakaan missään eikä se edes sitä voi tehdä missään tapauksessa kun uskonkappaleensa sen erittäin selvästi hyvin monessa kohdin kieltää vaatimalla muslimeja kohtelemaan muita (halventavasti "vääräuskoisia") ala-arvoisina.
   Muita kuin vihollisuuksia avoimesti julistavia sunneja voi kenties vielä ajatellakin mikäli naisia ja lapsia, mutta sitovalla sopimuksella poistua maastamme välittömästi kun tilanne sen sallii. Lisäksi turvapaikanhakijat pitäisi vastaanottaa vain vaihtamalla heihin joilla tilanne jo on muuttunut lähtömaassaan turvalliseksi.

   Poista
 28. Kannattaa säilyttää nämä kuvat hyvässä tallessa,sitten kun ryöstöjä/raiskauksia ym.ym. Alkaa tapahtua, niin uskoisin että tästä porukasta löytyy se syyllinen turvakameran kuvista tai tunnistamisen tarpeessa . T: R Lehtonen N:li

  VastaaPoista
 29. Kai te tajuatte että Suomi varmaan hommannut nuo kännyt niille olettaisin. Siks joka poju nii kiimassa leikkii uudella lelullaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajuttiin kyllä..Haluaisin todella nähdä sen laskun.
   500 kappaletta veronmaksajien piikkiin.

   Poista
  2. Siitä sitten suomen armeijaa suorittamaan kokosakki niin ja onhan siellä tilaa kasarmillakin .

   Poista
  3. Kannattais kyllä hankkia teille kommentoijillekin. Älykkyys viisinkertastuis hetkessä kun ois älypuhelin

   Poista
 30. Missä on sotalapset ja heikossa kunnossa olevat???
  Suomi oli sodassa 1939-45 ja kaikki kynnelle kykenevät tekivät kotimaansa eteen kaikkensa. Ainoastaan lapsia ja tosi huonokuntoisia lähetettiin muihin pohjoismaihin sodan alta. Ei oikein sovi minun päähäni noi kuvassa olevat pakolaiset??? Lapset ja naiset sekä huonokuntoiset ovat jätetty sotimaan eli tykinruuaksi ja nämä paskanaamat täällä kellistelee herroiksi. Pitäisköhän asialle tehdä jotakin vai antaa vaan olla ja niellä katkera tappio siitä, kun meillä ei ole noin hyvin asiat???

  VastaaPoista
 31. Tekisi mieli kiroilla ja huutaa niiiiin saakelisti. Parhaassa iässä olevat hyväkuntoiset miehet tuodaan tänne notkumaan vaikka voisivat puolustaa maataan. Me maksamme veroa tolkuttomasti että näille saadaan uusia merkkivaatteita ja kaikki pelit ja vehkeet. Niin moni asia ärsyttää tässä jutussa että en ala niitä edes listaamaan. Tässä keskustelussakin tullut jo monta.

  Hyvästi suomi. En halua jatkaa sukua jos tulevaisuutemme on sitä miltä nyt näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305978043206?jako=dca57ecd3e9c1aecb3676c5724c36149&ref=fb-share

   Poista
 32. Tulevaisuus pitää ottaa omiin käsiin. Kaikki, ketkä Suomesta huolissa, tulkaa mielenosoitukseen https://www.facebook.com/events/425813897543602/permalink/426033300854995/

  VastaaPoista
 33. Näitäkö varten edellisten sukupolvien miehet taisteli Suomen suomalaisille, jos nämä olisivat joutuneet rintamalle, olisivat pötkineet itkien karkuun. Oikeat miehet ovat eri asia kuin kotimaistaan muiden riesaksi loisimaan lähteneet laiskat jätkät. Äkkiä takaisin kotimaihinsa taistelemaan, jos heissä on hiventäkään miestä, ei heitä täällä tarvita

  VastaaPoista
 34. Tiedän liikaa mitä tähän ilmiöön liittyy. Vituttaa aika huolella. Meitä kusetetaan joka suunnalta. Ensinnäkin nämä konfliktit, sodat, ja muut ongelmat ovat aika pitkälle suurvaltojen aiheuttamia. He eivät kanna vastuutaan näistä, vaan seurauksista kärsii eniten euroopan maat. Toiseksi, ulkomailla on paljon pimeitä firmoja ja henkilöitä jotka tekevät bisnestä turvapaikkaturismilla. Eräs mies, nykyään ystäväni, tuli nelisen vuotta sitten suomeen. Kotimaassaan hän oli maksanut jollekin "välittäjälle" 6000€, jonka jälkeen hänelle hoidettiin paperit ja tiedot siihen malliin, että pääsi Suomeen. Toki hänen perheensä lennätettiin sitten perässä. Eihän perhettä voi hajottaa. Kolmanneksi Suomen valtion vastaanottosysteemi on aivan mätä! Keskusten tätejä ja setiä voidaan vedättää täysin, eikä heillä ole tarpeeksi resursseja tehdä oikeita päätöksiä maahanpyrkijöistä. Suomalaisten hyväuskoituus ja monen muun maan pinnallisuus ja kierous eivät pelaa. Suomalainen häviää aina. Suomalaista vedätetään ja huolella. Toivotaan että tähän asiaan herätään jossain vaiheessa. Pelottaa ja surettaa tällainen.

  VastaaPoista
 35. Mut hei nämähän ovat tulevaisuuden niitä vanhusten vaippojen vaihtajia
  tai ei ehkä sittenkään..

  VastaaPoista
 36. Uudet vaalit Suomeen ja heti!

  VastaaPoista
 37. En tunne minkäänlaista sääliä näitä vetelihtijöitä kohtaan. Varmasti ovat tulleet monen turvallisen maan kautta, mutta Suomi houkuttaa hyvine etuineen. Alkaa tehdä mieli muuttaa Viroon tai johonkin Itä-Euroopan maahan, missä tällaisia isänmaanpettureita ja häpeällisiä pelkureita ei hyvällä katsota. Jättävät naiset ja lapset kärsimään, säälimätöntä touhua.

  VastaaPoista
 38. Täällä sitä nähdään taas pakasta vedettyjä iPhoneja ja Versacen vaatteita ja kiroillaan naama punaisena, kuinka on mun verorahat taas tommoseen syydetty. Sitten kirotaan alimpaan helvettiin kaikki kukkahattutädit ja muut punavihervasurit, jotka ovat tämän ongelman päänsilittelyllään aiheuttaneet...

  Hei oikeasti??! Te siis todella luulette, että Suomen valtio on ostanut näille ihmisille iPhonet ja merkkivaatteet niskaan?? Alkaa olemaan kyllä niin foliohattuilua ettei mitään rajaa. Luultavasti ovat puhelimet olleet jo matkassa, tai sitten ovat tukensa niihin käyttäneet ja pihistelevät jostain muusta, niin kuin on jokaisella kantasuomalaisella tuella elävällä myös oikeus tehdä. Ja sitten nämä oman elämänsä mentalistit, jotka jo kuvista näkevät etteivät nämä ihmiset mitään sotaa ja kurjuutta ole kokeneet :D No jos näin on, niin sitten heidän hakemuksensa hylätään. Ei sen kummempaa. Eivät pakolaiset ja maahanmuutto ole syylliset lamaan ja työttömyyteen. Niihin ovat syylliset tulorajojen kasvaminen ja pääoman ajautuminen yhä harvempien käsiin. Tämä on tietenkin kommariajattelua, enkä lähde sitä sen tarkemmin referoimaan, koska ei kukaan teistä kiihkoilijoista sitä "propagandaa" kuitenkaan lukisi (esim. NASAn rahoittamaa tutkimusta). On tragikoomista kuinka historia toistaa itseään: aina kun yhteiskunnilla menee huonosti ja syy-seuraussuhteet ovat tavalliselle kaduntallaajalle liian monimutkaisia käsiteltäväksi, keksii joku käyttää tätä hyväkseen antamalla ihmisille jonkin helpon ja yksinkertaisen kohteen jota vihata kaikista ongelmistaan. Oli se sitten juutalaiset, porvarit, tai maahanmuuttajat. Sitten saadaan kaikki saman massakiihkon valtaan ja pian sitä "jytkytetäänkin" komeasti. Kaava on aina sama. Idiootti on aina työkalu. You're all tools

  Disclaimer: En pidä maahanmuuttoa hyvänä, enkä kestävänä asiana, mutta hyväksyn sen humanitaarisistä syistä. Pidän myös elintasopakolaisuutta oikeutettuna; Yhtenä vauraista teollisuusmaista, jotka käyttävät runsaat 4/5 maailman luonnonvaroista (ja näitä ei muuten jussi enää kuoki Isänmaansa soista-> googlaa "globaali markkinatalous"), meidän pitää vain hyväksyä se, että omimalla maailman rajallista varallisuutta, tulevat ihmiset liikkumaan sen perässä. Ruotsissakin on turha itkeä kun marokkolainen kalastaja tulee etsimään parempaa elämää pelkästään sen takia, että joutuu elämään kahdella eurolla päivässä ruotsalaisten troolarien kyntiessä rannikkovesistään kalat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KUULE $€NKIN MAK$€TTU kU$!PÄÄ....€TKÖ VIELÄKÄÄN NÄE ETTÄ TÄMÄ ON KOKONAAN TÄMÄN MAAILMAN $IKA€LIITIN JÄRJESTÄMÄÄ €LINTA$OPAKOLAI$UUTTA.....JONKA TARKOITUK$€NA ON TUHOTA NÄMÄ LÄNTI$€T T€OLLI$UU$VALTIOT €NN€N NIITT€N $€URAAVA $IIRTOA....TUON MAANP€TTURI $UOLI NIINI$TÖN AJAMAA "UUTTA MAAILMAN JÄRJ€$TY$TÄ" !!!!

   kU$IPÄÄ MIK$€T VAADI NÄITT€N MAITT€N TUHOAJAT VA$TAAMAN NÄITT€N PAKOLOI$T€N HYY$ÄÄMI$€$TÄ.....VAI $AANKO MINÄ TULLA TUHOAMAAN KU$IPÄÄN HOM€LOUKKOA JA $€NJÄLK€€N VAATIA MUITT€N MAK$AMAAN SINUNKALTAI$T€N kU$IPÄITT€N YLLÄPIDON LOPPU€LÄMÄN.....VITUN MAAP€TTURI

   JA LI$Ä TODI$T€€NA TÄ$TÄ $IKA€LIITIN "JÄRJ€$T£LY$TÄ" ON $€ €TTÄ NÄMÄ PAKO-LOI$€T €IVÄT $UUNTAUDUKAAN NÄIHIN RIKKAI$IIN RI$TILLI$&MY$LIMI LÄHIMÄIHIN KUIN LÄ$KI-ARABIA I$RAH£LL KUWAIT QATAR ym JONN€ N€ PÄÄ$I$KIN TURVALLI$€$TI $UORAAN MAANT€ITÄ PITKIN.....VAAN PI$TÄÄKIN P€R$€€€N$Ä $IIH€N K€LLUVAAN KUOL€MANLOUKKUUN....

   TÄMÄ ON YHTÄ $UURTA JÄRJ€$T€TTYÄ $UOM€N €dU$-KUNNAN KAN$ANKU$€TTAJI€N KAN$ANKU$€TU$MURHA KÄYNNI$$Ä.....JONKA NÄK€€ N€ TYHM€MMÄTKIN MAANP€TTURIT kU$IPÄÄT TÄ$$Ä TUHOTUVA$$A €URO-H€LV€TI$$Ä....JOILLA ON VIELÄ TUOTA REHELLISYYTTÄ KEHOSSAAN !!!!

   PI$$COKKARI: MILLÄ H€LV€TIN OIKEUDELLA NÄMÄ $OMALILOI$€T ym $ITT€N TÄÄLLÄ PYÖRIVÄT....KÄYMM€KÖ M€ $UOMALAI$€T SI€LLÄ RYÖ$TÄMÄ$$Ä NIITT€N "NANNAT" VAI...????

   Poista
  2. Tiedät kai, että YK:n tuoreen väestöennusteen mukaan Afrikassa on tämän vuosisadan loppuun mennessä yli 4 miljardia ihmistä. Aika hurja määrä ottaen huomioon, että maanosa ei kykene elättämään edes nykyistä 1,1 miljardin väestöäänkään.

   Afrikkalaisilla ei ole pienintäkään aikomusta rajoittaa syntyvyyttä ja mitä enemmän me annamme heille humanitääristä apua sitä enemmän he lisääntyvät ja hätää kärsijöiden määrän kasvu kiihtyy. Hyvin pian olemme myös itse samassa hädässä, kun nämä ihmismassat virtaavat Eurooppaan ja täyttävät sen.

   On täysin edesvastuutonta ja itsekästä synnyttää enemmän lapsia kuin mistä pystyy huolehtimaan. Siitä he eivät voi syyttää kuin itseään, vaikka mitä väittäisit.

   Poista
  3. Mitä humanitaarista sinä näet tässä tilanteessa? Ja sinäpä sen sanoit, elintasopakolaisuus! Voisin kuvitella ettet ole kovin pitkään ollut työelämässä tai jopa ollenkaan että sinun verorahoista tämä ei taida olla pois sekä saako kysyä, ketä äänestit viime vaaleissa? Minusta tämä ei ole ratkaisu mihinkään ongelmaan tai jos on niin voidaanko me laittaa meidän mummot/ukit, ongelmanuoret/-lapset, työttömät, vangit ja syrjäytyneet sinne "turvaan" säästöiltä, olisi molemminpuolinen hyöty! Kovin idealistiselle kuulostaa sinun ajatukset, voisit ottaa hieman selvää suomen sosiaalipolitiikasta em. mainittuja ryhmiä kohtaan ja sitten pakolaisia....mitä eroa huomaat mm. rahankäytössä?

   Poista
 39. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081820198666_uu.shtml

  Ööh, jaa että mitä?
  "Kaikki ovat miehiä - nuoria ja vanhoja, ja eräs heistä intoutui heti näyttämään kännykästään kuvaa tyttärestään, joka on jäänyt kotimaahan Irakiin.

  Harvoilla muilla näkyy käsissään puhelimia tai tabletteja. Helsingin vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Mari Saari painottaa, että suurella osalla 250 turvapaikanhakijasta ei ole kännykkää."

  VastaaPoista
 40. Luen ja ihmettelen! Virossa on meillä lähes samat kommentit! Se merkitsee sitä. että valtio tekee teilläkin Suomessä vastoin kansan tahtoja? Helvetti! Mitä on tapahtumassa ja kuka on sen homman takana?
  Ne pitää olla isot rahat mitä tästä hommasta isot pomot saavat- toisinpäin
  tälläistä ei tapahtuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakolaisuus on iso bisnes. Samassa veneessä ollaan. Valitettavasti!!

   Poista
 41. Katsotaanhan jokin aika eteenpäin, niin varmasti alkaa tapahtua=köyhä kantaväestö antaa näille todellisen syyn pelätä henkensä puolesta. PS.Totean, vaan en yllytä sellaiseen.

  VastaaPoista
 42. Tämä ei auta että jokainen vain kirjoittaa mielipiteitään, pitää järjestää kunnon mielenilmaisuja isolla porukalla, eli nimiä lappuun ja iso joukko paikalle, niinkuin muuallakin tehdään, suomalaiset vain on niin kilttejä ja mumisee jokainen omillaan. Aloitetaanko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työ tälläisen mielenosoituksen kanssa on jo käynnissä.
   https://www.facebook.com/events/425813897543602/permalink/426033300854995

   Itse en ole ko. ajatuksen kannattaja, mutta toivon todella että te jotka vastustatte maahanmuuttoa keräätte tuonne kunnon porukan ja saatta äänenne kuuluviin. En sano tätä mikään pilke silmäkulmassa, minusta ihan oikeasti tuntuu pahalta kun maahanmuuttoa vastustavien ääni melkein poikkeuksetta jätetään kuuntelematta.

   Teitä on iso ryhmä ja jos tiedän ääntä ei kuunnella niin mitä vain voi tapahtua.

   Itse en ole koskaan mielenosoitukseen osallistunut tai sellaista järjestänyt. Mutta sen olen oppinut netistä että kuljetukset kannattaa järjestää, eli kaikista isoimmista kaupungeista bussikyytejä. Kun jo siinä matkalla on saman henkisten kanssa niin on perilläkin kunnon fiilis.

   Kerätkää kunnon porukka ja pakottakaa "vastustajat" kuuntelemaan tiedän asiaa!

   Poista
 43. Tuolla on enimmäkseen pieniä huoneita. Joten yksinäiset ihmiset ovat laitettu sinne. Perheet on sijoitettu muualle.

  VastaaPoista
 44. Nälkäisiä haita välimereen. Katoaisivat tuollaiset puolilahot veneet ja kumiveneet sisältöineen jäljettömiin. Halpa ja automaattinen ratkaisu.

  VastaaPoista
 45. Pakolaisstatustutkinnan ajaksi thaimarjanpoimijoiden mukaan mustikat, puolukat ja sienet keräämään metsistä.

  VastaaPoista
 46. Kansanvaihtovirastolla pitaa kiiretta.

  VastaaPoista
 47. Suomalainen media vaan rakastaa sitä että ulkomaalainen tekee rikoksen, koska se myy teille maahanmuutto vastaisille ihmisille. Kuinka moni suomalainen oikeasti haluaa enää nykypäivänä tehdä töitä siivoojana? Veikkaan ettei teistä kovinkaan moni vastaa myöntävästi. Nämä maahanmuuttajat haluaisivat todellakin olla ennemmin kotona kuin täällä vieraassa maassa haukuttavana.

  Todellisuudessa meillä Suomessa yleensä suomalainen mies lyö naista kotona. Mutta sitä ei tuoda julki millään muotoa!!!

  Kuka teistä oikeasti haluaisi raiskata vaikka ortodoksia kun tämä olisi meidän luterilaisten mielestä vääräuskoinen. Nämä ovat tehneet päätöksen etteivät halua osallistua siihen sairauteen mitä tällä hetkellä ISIS harrastaa... Toivoisin että mietitte vähän ennenkuin huudatte täällä verkossa piilossa. Vaikuttakaa oikeasti jossain muualla. KIITOS!

  VastaaPoista
 48. http://amgs.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200515-miksi-suojelun-tarpeessa-olevat-naiset-eivat-tule-eurooppaan

  VastaaPoista
 49. http://yle.fi/uutiset/facebook_on_elintarkea_syyriasta_pakeneville__alypuhelin_on_ruokaa_tarkeampi/8238555

  "– Puhelimet ja laturit ovat tärkeämpiä matkallemme kuin mikään muu, jopa ruokaa tärkeämpi, 32-vuotias Wael sanoo.

  Syyriasta pakenevat käyttävät sosiaalista mediaa matkansa suunnitteluun ja tallentamiseen. Älypuhelin voi olla siirtolaiselle pakomatkalla elintärkeä.

  VastaaPoista
 50. Lukekaapas tästä vähän tietoa siittä että mikä maa on afrikassa vaarallinen tällä hetkellä,kirjoittaja on käynyt 17 afrikan maassa 8 kuukauden aikana.

  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/07/12/jokainen-ihminen-on-laulun-arvoinen-2/

  VastaaPoista
 51. Olen valtavan huolissani ja raivoissani - nimittäin luettuani tätä kommentointia aiheesta! Maahanmuutosta, erityisesti turvapaikanhakijoista ja pakolaisista esitetään vaikka mitä äärimmäisen voimakkaita ja hyökkääviä mielipiteitä ilman mitään todellista tietämystä aiheesta tai asioiden syy-seuraussuhteista. Harvoin mistään faktoista edes halutaan ottaa selvää, kunhan päästään syyttelemään ihmisiä joiden pärstä ei miellytä. Tänne tulleita arvoidaan sen perusteella, että he istuvat ja käyttävät puhelinta, syytellään jo etukäteen raiskauksista ja rähinöistä, uhkaillaan ja toivotaan väkivaltaa. Luuletteko, että tuonlainen vastaanotto ja asenneilmapiiri edesauttaa ketään esim. sopeutumaan osaksi tätä yhteiskuntaa? Päinvastoin, täällä lietsotaan konfliktia ja vihamielisyyttä erilaisia ihmisiä kohtaan. Tämmöinen omien turhautumisten aiheuttama p**kan lietsominen on kuin aikuisten harjoittamaa koulukiusaamista. Oletteko koskaan yrittäneet asettua mielessänne toisen ihmisen asemaan vai puuttuuko empatiakyky ihan kokonaan?

  Todella ahdistavaa lukea näitä kaikkia todellisuudesta vieraantuneita aivopieruja. Suomalainen kulttuuri ei ole häviämässä mihinkään. Ei ole kenenkään tavoitteena tehdä Suomesta islamilaista valtiota. Ja hieman aiheesta tietävänä; näiden nuorten miesten haaveena on luultavasti saada turvattua lähimmäistensä elämä, päästä töihin ja elää ihan tavallista elämää. Ottakaa vähän selvää asioista ja miettikää vaikka toivoisitteko omille lapsillenne samanlaista lynkkausta, jota olette valmiit tekemään toisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah-hah! Do not be NAIVE!! Lue enemmän, niin luulet vähemmän. Haavemaasi romuttuu kyllä pikapuoliin ;) Katsotaan sitten kenen aivoista niitä tuhnuja tulee. Pääasiallisesti näiden hyväkuntoisten miesten tavoitteena ei todellakaan ole työnteko, vaan EAT, FUCK, SLEEP AND REPEAT!

   Poista
 52. Anonyymi ota pää pois pensaasta ja käy suihkussa huuhtelemassa hiekka sieltä pillusta pois. Suomi ei kykene yhtään karvaturpaa elättämään, kerran vanhuksien hoitoonkaan ei ole rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaan liittymättömät henkilökohtaiseksi provosoinniksi tarkoitetut hiekkaa pillussa -jutut jätän omaan arvoonsa, kertokoon se enemmän sinusta argumentoijana.

   Vastustan täysin hallituksen harjoittamaa leikkauspolitiikkaa ja nimenomaan sitä, että jo valmiiksi heikommassa asemassa olevat joutuvat kärsimään seurauksista. Vanhusten hoitoon pitäisi ehdottomasti panostaa niin, että ihmisarvoista elämää voisi elää loppuun asti. Pointtini on, että on täysin järjetöntä syyttää tänne tulevia turvapaikanhakijoita Suomen vastuuttomasta sosiaalipolitiikasta, eikä vastaanottokeskuksen kulut ole suoraan pois vanhusten huollosta. Tällaisella retoriikalla haetaan vain vastakkainasettelua asioiden välille, jotka eivät suoranaisesti toisiinsa liity. On kertakaikkiaan typerää, että kun tälläkin hetkellä poliittisia päätöksiä tehdään parempiosaisten etuja mukaillen niin ahdingossa olevat syyttelevät toisiaan.

   Poista
 53. Pēc skata - dīkdieņi un krimināli tendēti ļautiņi.
  Līdzūtība somu nācijai no manis personīgi!

  Andris Veliks

  VastaaPoista
 54. http://paivanbyrokraatti.com/wp-content/uploads/2015/08/hyvinvointivaltio.png

  VastaaPoista
 55. Tältä näyttää kun ulkomaan politiikka tulee omaan maahan:

  https://www.youtube.com/watch?v=Z85FCgVupvc

  VastaaPoista