26. tammikuuta 2015

Yleisradion toimittaja julkaisi syrjivän työpaikkailmoituksen


Yleisradion toimittaja julkaisi syrjivän työpaikkailmoituksen


Keskustan kansanedustajaehdokas (2011) ja Yleisradion toimittaja Abdirahim Husu, joka on tunnetusti viihtynyt vuosikausia myös verorahoitteisissa yhdistyksissä on julkaissut sosiaalisessa mediassa syrjivän työpaikkailmoituksen. Työpaikkailmoituksessa korostetaan kansallisuutta ja sukupuolta, työpaikan saannissa, näin tämän voi ainakin ymmärtää, kun kansallisuus ja sukupuoli korostetaan ilmoituksen alussa.

Vaikka A. Husu on vuosikausia saanut palkkaa siitä, että on puhunut julkisesti, miten maahanmuuttajataustaisia syrjitään eri osa-aluiella Suomessa ja erityisesti työhönotossa- hänen toiminta tässä valossa näyttää erittäin ristiriitaiselta. Eikö kyseistä tehtävää, joka rahoitetaan verovaroin, voisi hoitaa tarvittavilla ominaisuuksilla varustettu mies, nainen, tai kuka tahansa, väristä ja taustasta riippumatta?

Yhdenvertaisuusvaltuutettu Eva Biaudet, entinen vähemmistövaltuutettu, vastasi yhteydenpyyntöön nopeasti ja lupasi palata asian. Vähemmistövaltuutettu ei käsittele tätä tapausta, ylitarkastajan välityksellä tulleessa viestissä ilmoitettiin samana päivänä ja piilouduttiin jonkun pykälän taakse.E. Biaudet on tunnetusti taistellut suomalaista ”syrjintää” vastaan pitkään ja Yleisradion ”Salaiset Mamut” ohjelman jälkeen, kävi välittömästi tekemässä rikosilmoitukset työnantajista, jotka hänen mielestä kohteli maahanmuuttajia syrjivästi. Kun mietitään, miten suurissa vaikeuksissa monet pienet työnantajat ovat, Biaudetin toiminta näyttää suorastaan pöyristyttävältä. Tämä oli tietysti hänen oma henkilökohtainen mielipide asiasta, koska useat minun haastattelemat maahanmuuttajataustaiset ihmiset naureskeli koko ohjelmaformaatille, joka oli tarkoituksella provosoiva ja räikeästi totuudenvastainen. Koko ohljelman oli tarkoitus mollata suomalaisia työnantajia ja täällä asuvia ihmisiä. E. Biaudetin toiminta ohjelman jälkeen oli onnistunut yritys turvata oma asema ja taloudellinen hyvinvointi myös jatkossa. Verotietojen mukaan,  hänen ansiotulot olivat 86 017 euroa / 2012 ja 94 237 euroa/2013, nousua 9,6% Tähän välin voisi kysyä, kuinka moni on saanut viime vuonna 8 000 euron palkankorotuksen? Siitä hyvästä, että on mollanut, vaikeuttanut työtätekevien ihmisten elämää ja työnantajien toimintaympäristöä? Nämä ihmiset pääasiassa kuitenkin maksavat hänenkin korkean palkan, mutta hänelle tämä on toisarvoista.

Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet pyytää poliisia tutkimaan Ylen torstaisessa Silminnäkijä-ohjelmassa esiin tulleet syrjintätapaukset. Ohjelma paljasti osan ravintoloista ja työnantajista kohtelevan ulkomaalaistaustaisia eriarvoisesti. Biaudet pitää tapauksia räikeinä”

Mutta lopuksi, kun vastaavan syrjivän ilmoituksen taustalla olisi joku Perussuomalaisten tai Muutos 2011 edustaja, tai vaikka yksityinen työnantaja, joka korostaisi kansallisuutta ja sukupuolta. Koko alennustilassa oleva suomalainen mediaväki olisi näiden kimpussa vaatimassa eroa, anteeksipyyntöä, syyttämässä ties mistä. Tämän seurauksena, myös politiikan kentällä olisi kauhisteltu tapausta, koska media ja media ja vielä kerran media jonka edessä ollaan rähmällään. Koko suvaitsevaiston koneiston rattaisto olisi täydellä teholla runnomassa omat poliittiset ja eri tavalla ajattelevat ihmiset omalta tieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti