2. lokakuuta 2014

Hölmölän maksusitoumukset yksityiselle hammasklinikalle

Viime aikoina on yritetty nostaa keskustelua julkisuudessa maahanmuuttajaperheille maksetuista harkinnanvaraisista toimeentulotuista. Tämä on iso kasvava ongelma, Helsingissä joka neljäs toimeentulosaaja on ulkomaalainen, kun siihen lisätään ulkomaalaiset jotka saivat Suomen kansalaisuuden, niin tilastot eivät kestäisi mitään paivänvaloa, eikä näitä sen takia haluta julkaista.  Tämä on myös saajapuolelle erittäin vahingollista, koska näin vammautetaan ihmisiä jotka ovat tänne tulleet ja annetaan aivan väärä kuvan tästä yhteiskunnasta.  Merkkilastenrattaista keskustelu on erittäin paheksuttavaa nyky-Suomessa, vaikka kaikki ihmiset jotka pystyvät havaitsemaan ympäristössä tapahtuvia asioita ja ymmärtävät miten tämä yhteiskunta toimii, näkevät ja tietävät, että päivääkään töitä Suomessa tehneet hunnutetut naiset,  työntelevät tuhannen euron lastenrattaita pitkin Helsinkiä. 

Suomessa, erityisesti toimittajat ja medianedustajat kauhuissaan poistelee kaikki mahdolliset faktat jotka ilmestyy heidän sivuille, liittyen aiheeseen, tämän olen saanut kokea myös itse. 

Tulen kuitenkin jatkossa tekemään työtä sen eteen, että saan myös mustaa valkoisella päätöksistä mitä hulluimmista harkinnanvaraisista etuuksista mitä maahanmuutajien yhteispalvelutoimistot (maahanmuuttajien omat sosiaalitoimistot)  ympäri Suomea myöntää kotoutumisen piirissä oleville maahanmuuttajille.


Sain tähän alkuun kopion päätöksestä mikä voi tulla yllätyksenä monelle suomalaiselle veronmaksajalle. Päätös koskee yksityistä hammaslääkärihoitoa. Kun perusjuntti joka on syntynyt Suomessa ja ahkeroi hikisesti elantonsa eteen ja maksaa tämän yhteiskunnan viulut, hakeutuu hieman vaikeamman hammasvaivan kanssa,, niin yllätys yllätys, hammaslääkäri poistattaa tämän hampaan ja sanoo ettei ole tehtävissä mitään, vaihtoehtoinen hoito on yksityisellä, mikäli kasvavan verohelvetin johdosta sinulla on siihen varaa. Tämä on yleistymässä, koska monikulttuurisuus kaikessa ihanuudessa maksaa, jos joku on eri mieltä, laita silmät kiinni ja kävele moottoritiellä pimeässä, jokainen tietää miten siinä käy.

Kun maahanmuuttaja joka on kotoutumisen piirissä kärsii samasta ongelmasta, hakeutuu hän maahanmuuttoyksikköön, yllätys yllätys, saa maksusitoumuksen yksityiselle hammasklinikalle, missä hänelle laitetaan hampaat kuntoon.  Sikäli kun yhdelle laitetaan hampaat yksityisellä klinikalla, niin tarkoittaa tämä myös sitä, että myös muille kotoutumisen piirissä oleville maahanmuuttajille, jotka pitävät tiiviisti yhteisöllisyydestä kiinni, on laitettava myös hampaat yksityisellä klinikalla.

Tämä tällä kertaa, lisää on tulossa.

1 kommentti: