12. elokuuta 2014

YlitarkastajaViime päivinä on paljon puhuttu paisuvasta julkisesta sektorista ja hyvistä eduista nauttivista virkamiehistä. Suomessa on yksi aihe mitä ei voi kyseenalaista eräissä piireissä, se on maahanmuutto ja sen ympärillä tapahtuva veronmaksajien rahojen räikeä tuhlaaminen.  Kaikki virkamiehet  ja tahot jotka hyötyvät tästä, nyökyttävät kun polytbyro Breznevin aikaan, kun paisuttamista ja uusia virkoja keksitään.  Mikään talouden alamäki, talouspakotteet  ei tähän vaikuta. Rahaa ollaan valmiita tuhlaamaan.

Kansalaiset on selvästi peloteltu ja ihmiset eivät uskalla kertoa mielipidettä julkisesti. Voin tämän todistaa tuhannen kertaa, mutta eräs viimeisistä oli tapaus  kun tuttu nuori nainen,  joka on kääntämässä Raamattua xxxx kielelle   tuli pariksi viikoksi Suomeen tämän aiheen tiimoilta. Kun hän otti vilpittömästi puheeksi sen, että kuinka hän on yllättynyt isoista määristä maahanmuuttajia jotka liikkuvat lähiöissä keskellä päivää. Nuori nainen oli hämmästynyt kun seurassa olleet suomalaiset  vaivautuivat aiheesta ja kaikki meni hiljaiseksi eikä keskustelua syntynyt. Hän ei heti ymmärtänyt mikä on ongelma, mutta asia jäi häntä vaivaamaan,  loukkasiko hän jotenkin suomalaisia tällä, hän pohdiskeli itsekseen. Jouduin selittämään hänelle tämän ilmapiirin, mikä vallitsee Suomessa.

Tämä ilmapiiri aiheuttaa sen, että kukaan virkamiehistä ja sen koneiston ihmisistä ei kyseenalaista mitään kuluja mitkä aiheuttaa maahanmuutto ja sen ympärillä pyörivä liiketoiminta, koulutukset kurssit, maahanmuuttajien valmentamiset, lista on loputon. Tätä sairasta ilmapiiriä,  ei tarvitse todistaa, koska J.Kataisen kuuluisa lause ,, Me tarvitsemme tähän maahan 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa,, kertonee kaiken.  Myös suomalaisten jihadistien nimittäminen suomalaisiksi tiedotusvälineissä,  vaikka pääasissa suurin osa tuntemistani työssäkäyvistä maahanmuuttajista ei pidä itseään suomalaisina, vaikka ovat asuneet tällä kaksikymmentä vuotta. Pidän sairaana tätä  ilmiönä kun omasta kansallisuudesta ylpeitä ihmisiä jotka lähtevät taistelemaan maailmalle kutsutaan suomalaisina.  Eikä kukaan ole syyllinen tähän,  koska koko historian aikana ympäri maailmaa eri maissa on diasporoita jotka ovat ylpeitä, kun ovat säilyttäneet oman identiteetin ja kansallisuuden. Amerikkalaisuus on eri ilmiö, sitä ei kannata sekoittaa tähän.

Tässä alla olevassa ilmoituksessa kuitenkin konkreettisesti haetaan kolme ylitarkastaa jotka kaikki liittyvät maahanmuuttotyöhön, eilen oli viimeinen hakupäivä.  Väkeä potkitaan ja tullaan potkimaan lukuisista yrityksistä, pelkästään kaupan alalta on arvioitu vähintään 9000 henkilön vähennyksiä jopa enemmän mikäli talouspakotteet jatkuu. Miten nämä ihmiset vähentää lainanlyhennyksiä?  Tämä ei kiinnosta näitä viranomaisia.

Katsokaa näitä työsuhde-etuja mitä valtio tarjoaa tähänkin virkaan.  Palkkaa maksetaan heti  koeaikana 3816 euroa kuukaudessa ja 18% lisä, mikä tekee yhteensä  4502 euroa kuukaudessa. Kun olet tämän jälkeen jo jo virkamies, ja koneiston kuuliaisena osana, sinun palkka voi nousta  5724 euroon. Kuka hullu on tämän päättänyt?

Kaikki kiva jota luvataan tämän lisäksi löytyy ilmoituksesta. Huomionosoitukset jotka luvataan työpaikkailmoituksessa on härskeyden huippu.  

Muista, että tämän kaiken tulet maksamaan sinä ja vaikka polvet tulee olemaan turvoksissa  ja suonet paukkuu päässä. Sinä ja sinun lapset tule maksamaan tämän, joka rahoitetaan velaksi nyt,  ja jos et pysty, niin valtio ottaa tämän sinun selkänahasta ja väkivallalla.

2 kommenttia:

 1. Ylitarkastajan virkaan ei kelpoisuusvaatimuksia, mitä ihmettä? Tarkoitus palkata kouluttamaton maahanmuuttaja vai? Ketäs siihen tuli valittua ja millä koulutuksilla?

  VastaaPoista
 2. Totuuden vääristely lienee ihan ok, kun sen tekee oikean asian puolesta?
  Ensinäkin kuvassa näkyy 2 ylitarkastajan paikkaa maahanmuuttovirastossa ja 1 sisäministeriössä. Sitten puhutaan, että ylitarkastajan palkka olisi tuo 3816 euroa + henk. koht palkanosa, mikä pitää paikkansa vain sisäministeriössä.
  Matuvirastossa palkka on 2600e + hen.koht palkanosa. Eli ylitarkastajan palkka on noin 3000e luokkaa.
  Niin ja ylitarkastaja tittelillä olevan henkilön palkkahan on jokaisessa valtion instanssissa eri. 3000e on muuten huono palkka oikeustieteen maisterille. Ylitarkastajista suurin osa on valtiolla oikeustieteen tai hallintotieteen maistereita.

  Mutta ei siinä, vääristele sinä vaan Arre edelleen.

  VastaaPoista