11. elokuuta 2014

Trafin organisaatiokuva ja palkat 2012

Trafin (liikenteen turvallisuusviraston) sivuilla on hieno organisaatiokuva, jonka tänään oli pakko vähän koristella virkamiesten vuoden 2012 palkkatiedoilla , ihan täydelliseksi en ehtinyt sitä koristelemaan, koska aikataulu ei antanut periksi kaikkien asioiden selvittämiseksi.

Ehdoton ykkönen on tämän listan kärjessä ilmailujohtaja, joka nauttii saavutetuista eduista  21 514 euron kuukausipalkalla, jonka sinä tulet maksamaan maailman tappiin asti, tavalla tai toisella tämä otetaan sinulta. Kun tähän lasketaan tulevat eläkevastuut jotka sinä ja sinun lapset tulevat kantamaan harteillaan, niin voidaan kysyä onko tässä mitään järkeä?

Trafin organisaatio muutenkin muistuttaa kansainvälistä yhtiötä joka työllistää paljon ihmisiä, sillä erotuksella, että tämän kokoisella henkilöstömäärällä hoidetaan huomattavasti isompaa työmäärää  eikä vaikeuteta kansalaisten elämää, niinkuin Trafi tekee.1 kommentti:

  1. Ja kansainvälinen kaupallinen yhtiö, suhteutettuna Trafin kokoon, maksaisi huomattavasti pienempiä palkkoja. Tämä on katastrofi.

    VastaaPoista