28. elokuuta 2014

D-vitamiini ja rahan tuhlaustaNyt on joku todella huolissaan siitä, kun somalialaiset saavat liian vähän D-vitamiinia kylmässä ,,rasistisessa,, Suomessa. Kohta duunarit ja muun suorittavan työn tekijät saa painaa entistä enemmän töitä, jotta erityisryhmille joilla on isot perheet ja alhainen työllisyysprosentti saadaan kustannettua isompi määrä D-vitamiinia ja erikoisruokavalion vastaanottokeskuksiin ja muihin laitoksiin.

Rekrytointi on taas päällä ja suomalaista veronmaksajaa yritetään viedä kun pässiä narusta, valitettavasti joukosta löytyy myös sellaisia vedätettäviä jotka löytävät perusteet teettää
tämäkin tutkimus, joka viime kädessä rahoitetaan velaksi.

Vaikka nimellisesti projektin rahoittaa EU, Suomi EU:n nettomaksajana rahoittaa kaiken tämän, kun ottaa huomioon toimitilat ja puitteet missä työskentelee nämä tutkijat, niin usein EU:n maksettava osuus näistä tutkimuksista on vaan pieni osa kaikista kuluista. Tätä yleensä tutkijatkaan eivät osa ymmärtää, kun kokonaiskustannuksia tiedustelee heiltä.

Eikö tosiaankaan kylmässä ja köyhässä luonnonvaroiltaan Suomessa ole mitään muuta tutkittavaa ja hyödyllistä tekemistä, eikä kukaan muu maailmassa ole tutkituttanut sen, minkäänlainen D-vitamiinin tarve on etelästä tulleilla. Olen yrittänyt lähettää sähköpostia tutkijalle, että lähettäisi tarkempaa tietoa tutkimuksen sisällöstä, mutta toistaiseksi mitään vastausta ei ole tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti